Opplevelser på Gol Campingsenter

Gol er knutepunktet og handelssenteret i Hallingdal, og er kjent for sitt allsidige aktivitetstilbud. Gol og Hallingdal er et meget godt utgangspunkt for utflukter til Vestlandet med mer.

Det er masse og gjøre både sommer og vinter her på Gol, ta en titt på nettsiden til Visit Gol, der finner du enda mer informasjon.

Skagahøgdi Skisenter

Skagahøgdi Skisenter ligger 10 minutter fra oss og våre gjester får 25% rabatt på dagskort. Mer informasjon finner du på deres nettside.

Tropicana Badeland

Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Eget jungelland for de minste, med 35 cm dypt vann.

Gol Motor & Fritidspark

Prøv motoraktiviteter på 2 og 4 hjul for barn og voksne på Gol Motor & Fritidspark! Det beste fritidstilbudet for motorinteresserte mellom øst og vest langs riksvei 7. Det er drop-inn hele sommeren.

Gol Motor & Fritidspark tilbyr motorforlystelser i sikre omgivelser for "barn" fra 6-90 år. Vi har 3 oppgraderte baner og fullt sikkerhetsutstyr. Instruksjon blir gitt.

Utdrikningslag - firmaarrangement - 8 kamp med motor og villmarksaktiviteter hele året. Servering etter avtale.

Du finner oss 500 m vest for Gol stasjon (godt skiltet). Åpent hver dag i sommer kl. 12-18 for drop inn. Se åpningstider for ytterligere info. For mer informasjon, se Gol Motor & Fritidspark.

(Bilde: Gol Motor & Fritidspark)

Vårdansen

Vårdansen 12-16 mai 2021 er dessverre avlyst!